a la carte

Voorgerechten

Vega keuze Winterpostelein met forono biet, Saint Maure en cranberry               € 11,75

Onze terrine van gemarineerde eendenlever in Iberico Ham met compote           € 16,25

Boutje van wilde kooi-eend met bloedworst en paddendstoelen duxelles             € 13,25

Spread van pompoen met gegrilde cobia, ingelegde mosselen en kruidensla          € 15,75

Soepen en Tussengerechten

Heldere Patrijzen bouillon met garnituur van cantharellen en bladpeterselie          €  7,75

Romig soepje van krolselderij met steeltjesolie en breadbeans                              €  7,75 

Gebakken grote garnalen overgoten met Colombo kerrie knoflook saus               € 13,75

Krokant gebakken Kalfszwezerik met saus van zwarte truffel honing                     € 15,50

Hoofdgerechten

Vegetarisch gerecht van de dag……….                                                               € 21,75

Rode mulfilets met Taggisache olijfjes, schorseneren en winterpostelein                € 24,75

Tarbotfilet op wijzuurkool met cantharellen en mierikswortelsaus                        € 27,50

Hollandse hazenbout gesereveerd op onze klassieke wijze                                   € 23,50

Gebakken biefstuk van de runderhaas met bospaddenstoelen duxelles                 € 26,50

Hertenkalfsrug met jus van gerookte look, flowerspruits en duindoornbos           € 27,50

Nagerechten                                       

Warm appeltaartje met roomijs van gezouten citroen en Geurnsey boter            €  9,75

Flensjes gevuld met roomijs overgoten met gember en Grand Marnier                €  9,75

Proeverij van de vijf zoete zaligheden van de dag                                                € 11,50

Selectie van vijf kaassoorten van de kaas meester Michel v Tricht                        € 12,50





 

                                                                                                                                                                           Copyright©2017 Restaurant de Cantharel