a la carte

Voorgerechten

Vega keuze Mimolette (kaas) met een salade van groente van Vriens                    € 11,75

Onze terrine van gemarineerde eendenlever in Iberico Ham met compote           € 16,25

Spread van Pompoen met gegrilde cobra, ingelegde mosselen en kruidensla          € 13,25

Herfstslaatje van Heilbotfilet, bloedworst, schorseneren en Umbrië linzen            € 15,75

Soepen en Tussengerechten

Heldere Patrijzen bouillon met garnituur van cantharellen en bladpeterselie          €  7,75

Romig soepje van gestoofde wijnzuurkool en uitgebakken pancetta                       €  7,75 

Gebakken grote garnalen overgoten met Colombo kerrie knoflook saus               € 13,75

Krokant gebakken Kalfszwezerik met saus van zwarte truffel honing                     € 15,50

Hoofdgerechten

Vegetarisch gerecht van de dag……….                                                               € 21,75

Gebakken heekfilet met spinazie, zwarte rijst en kruidige pompoenchutney          € 23,75

Tarbotfilet op wijzuurkool met cantharellen en mierikswortelsaus                        € 27,50

Hollandse Hachee van MRIJ rund met schorseneren, knolselderij en hazelnoot     € 22,75

Gebakken Ossehaas met saus van verse groene peper korrels en sjalotten           € 25,50

Canard Nantais geserveerd met palmkool, kumquat en kruim van Dumpkes         € 26,50

Nagerechten                                       

Warm appeltaartje met roomijs van gezouten citroen en Geurnsey boter            €  9,75

Flensjes gevuld met roomijs overgoten met gember en Grand Marnier                €  9,75

Proeverij van de vijf zoete zaligheden van de dag                                                € 11,50

Selectie van vijf kaassoorten van de kaas meester Michel v Tricht                        € 12,50





 

                                                                                                                                                                           Copyright©2017 Restaurant de Cantharel