a la carte

Voorgerechten

Vega keuze, Labneh belegd met salade van groenten, bloemen en div kruiden         € 11,75

Onze terrine van gemarineerde eendenlever in Iberico Ham met compote           € 16,25

Neeltje Jans Hangcultuur mosselen gewokt in groene curry                                 € 12,75

Zomerse salde van parelcouscous met Canners (kreeft) en krokante spiering       € 17,25

Soepen en Tussengerechten

Dubbel getrokken gevogelte bouillon met huisgemaakte wanten’s                         €  7,75

“ Bisque” Klassieke kreeftensoep afgeblust met armangac en room                       €  8,75 

Gebakken grote garnalen overgoten met Colombo kerrie knoflook saus               € 13,75

Krokant gebakken Kalfszwezerik met saus van zwarte truffel honing                     € 15,50

Hoofdgerechten

Vegetarisch gerecht van de dag……….                                                               € 21,75

Gebakken rog vleugelfilet met gezouten kappertjes en geschaafde rauwe venkel    € 25,75

Gegrilde tarbotfilet met groenten uit het seizoen en schuim van vadouvan            € 28,25

Twee bereidingen van “Coquelet” Frans mais haantje…..                                      € 21,50

Gebakken biefstuk van de runderhaas met jus van cantharel en rozemarijn            € 26,50

Lamsvlees uit Kerkdrielse weide met chutney van rabarber, paprika en rozijn         € 26,50

Nagerechten                                       

Gemengd vers fruit met sabayon en huis gedraaid sorbetijs van roodfruit            €  9,25

Flensjes gevuld met roomijs overgoten met gember en Grand Marnier                €  9,75

Proeverij van de vijf zoete zaligheden van de dag                                                € 11,50

Selectie van vijf kaassoorten van de kaas meester Michel v Tricht                        € 12,50





 

                                                                                                                                                                                       Copyright©2018 Restaurant de Cantharel