a la carte

Voorgerechten

Vega keuze Winterpostelein met forono biet, Saint Maure en cranberry               € 11,75

Onze terrine van gemarineerde eendenlever in Iberico Ham met compote           € 16,25

Noorse Coquilles uit de schelp gebakken op lomo met crosne en aardpeer          € 15,75

Lasagne van knolselderij met Canadese Kreeft, bloedsinasappel en hazelnoot        € 17,25

Soepen en Tussengerechten

Romig soepje van knolselderij met steeltjesolie en breadbeans                              €  7,75

“ Bisque” Klassieke kreeftensoep afgeblust met pompoen en room                       €  8,75 

Gebakken grote garnalen overgoten met Colombo kerrie knoflook saus               € 13,75

Krokant gebakken Kalfszwezerik met saus van zwarte truffel honing                     € 15,50

Hoofdgerechten

Vegetarisch gerecht van de dag……….                                                               € 21,75

Rode mulfilets met Taggisache olijfjes, aardpeer en winterpostelein                      € 24,75

Gegrilde Tarbotfilet met crosne, kumquat en schuim van dragon                         € 27,50

Hollandse hazenbout gesereveerd op onze klassieke wijze                                   € 23,50

Gebakken biefstuk van de runderhaas met saus van zwarte look                         € 26,50

Hertenkalfsrug met jus van gerookte look, flowerspruits en duindoornbos           € 27,50

Nagerechten                                       

Warm appeltaartje met roomijs van gezouten citroen en Geurnsey boter            €  9,75

Flensjes gevuld met roomijs overgoten met gember en Grand Marnier                €  9,75

Proeverij van de vijf zoete zaligheden van de dag                                                € 11,50

Selectie van vijf kaassoorten van de kaas meester Michel v Tricht                        € 12,50





 

                                                                                                                                                                           Copyright©2017 Restaurant de Cantharel